subota, 27. rujna 2014.

Flormar: New In

Flormar sam pobliže upoznala u školi šminkanja jer smo imali veliki Flormarov stalak sa proizvodima i od tada moja kolekcija sve više raste.
U ovom postu ću samo kratko predstaviti proizvode koje su new in kod mene, a u nekom sljedećem postu detaljnije.


Krenimo redom, tu su make up četke: foundation brush o kojoj sam čula sve najbolje, concealer brush, eye shading oval tip brush i set 5 pieces make-up brush set.





Perfect coverage liquid concealer u nijansama 03 i 04, nijansu 01 već imam ali su mi ove bile potrebne za šminkanje drugih.

Sjene: paleta 08 Dance of Sepia, pretty compact quartet eye shadow P045 Taste of Chocolates i P046 Smokey eyes i Terracotta Eye Shadow u nijansi 69.




Puderi: Mat Touch foundation nijansa M306 Pastelle (ovo mi je ne znam više ni koja bočica :),
Compact Powder 90 i Wet&Dry Compact Powder u nijansi W04.




Tu su još našla i sjajila Long Wearing nijansa L422 i Pretty Lip Gloss P827, nekoliko lakova za nokte, primer i olovka za obrve, Style Matic Eyeliner S01 i ostranjivač laka za nokte Easy&Go Sponge Nail Polish Remover.

Toliko za danas, lijep pozdrav :-)

4 komentara:

  1. kakva ti je bockalica? ja nikako da se odlučim da je uzmem, kontam ne treba mi još jedan kist :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bockalica je baš dobra, nije za brzinsko nanošenje pudera jer su joj duge dlačice, al s njom je sve flov les :) Nikolina

      Izbriši
  2. ja sam jako zadovoljna, stalno je koristim; ali moram ti piznati da nemam puno bockalica tako da ti ne mogu uporediti. ja sam je dugo mjerkala jer su mi govorili da je odlična i stvarno se meni pokazala dobrom :-)

    OdgovoriIzbriši