utorak, 30. rujna 2014.

Flormar Perfect Coverage Liquid Concelar

Moram priznati da sam ovaj korektor prvi put kupila kada nisam uspjela pronaći Maybelline Fit me. Posebno je kreiran za područje podočnjaka i evo šta piše na ambalaži:



Moji podočnjaci nisu tipični, više se radi o pigmentaciji koja je prisutna i na gornjem kapku. Za tu svrhu odlično obavlja posao.

Dolazi u lijepoj bočici od 5ml, dosta čvrstoj a rok trajanja nakon otvaranja je 12 mjeseci. Korektor ima svoj aplikator u obliku četkice za nanošenje, da bi se lijepo nanio potrebno ga je nakon nanošenja četkicom, ja stavim par tačkica, utapkati prstima ili četkicom za korektor.
Možete vidjeti tri nijanse koje trenutno imam.



Nijansa 01 je poprilično svijetla i ima dosta rozog podtona. 
Kao što vidite nijase nisu numerisane neki logičnim redom od najsvijetlije do najtamnije tako da je 03 tamnija od 04.
Nijansa 03 je prava beige nijansa koju koristim za konturisanje. 
Što se tiče 04 ona je najprirodnija svijetla sa dovoljno beige u sebi.



Za cijenu od 5,60 km (Galant shop, Kiseljak) ovo je odličan korektora za područje oko očiju, ipak za neka veće nepravilnosti trebalo bi koristiti neki drugi korektor ili kamuflažnu kremu.

Ono što je mene posebno osvojilo jeste: izbor nijansi, ne skuplja se u borama i ambalaža je dovoljno čvrsta i iznenađenje za mene bočica se ne zaprlja tako lako što mi se zna dešavati s nekim drugim ambalažama.


Lijep pozdrav

2 komentara:

  1. Ja ga imam,i imam tamne podocnjake,mei slabo prekriva,jest da mi je prvi korektor,ali sumnjam da cu ga vise kupiti :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obicno tecni korektori za podrucje ociju imaju neku srednju pokrivnost. Ako zelis jace pokrivanje najbolje su kamuflazne kreme :-)

      Izbriši