utorak, 11. studenoga 2014.

Mini New In #1


Danas vam pišem o kozmetici koju sam nedavno kupila i pokoji utisak o ovim proizvodima.

Prvo ću spomenuti Manhattan Khol Kajal Eyeliner Nude Couture 51D u lijepoj nude rozoj boji.



Flormar lak sa sitnim šljokicama 394, Jelly Look u nijansi JL06 Amaranth i Supermatte M122 (new favourite nude lak :) na akciji neki od ovih lakova su košali 1,90 KM a jedan 2,50 KM.
O Flormar Mat Touch puderu sam pisala ovdje i kako je bilo sniženje uzela sam M308 Fair Ivory za 12KM.



Essence kao Essence uvijek mami onako blizu pored kase dok se čeka red :-). O Lash Princess maskari su mnoge blogerke pisala i zaista je dobra maskara, ali ja se nekako uvijek vraćam Maybelline maskarama iako redovno isprobavam druge.  Tako sam uzela i Flormarovu x10 volume sculpturing koja je isto dobra i rotiram ove tri new in maskare.

Soo glow! Cream to powder highlighter 10 look on the bright side je također hvaljen u blogosferi. Ja sam ga onako bez razmišljanja, nonšalantno uzela jer je samo jedan stajao na stalku. Ne mogu vam opisati koliko mi je drago što jesam, gotovo svaki dan ga koristim.

Hello Autumn je naziv nove trendovske kolekcije, a iza naziva se kriju lijepe jesenje boje i proizvodi koji su sigurno vrijedni pažnje. Ja sam uzela colour adapting powder brush 01 Beauti – Fall Red jer drugog nije bilo na polici. Ovo je kako Essence kaže inovativno rumenilo koje reagira na  individualni pH vrijednost kože.  Tako da nakon nanošenja postepeno dobije boju, zbog toga oprez jer se vrlo lako može pretjerati. Samo ću reći mene je ovo rumenilo oduševilo. Još sam uzela I love stage bazu za sjenilo.



Essence dugotrajni ruž za usne 06 Barely there! I Flormar Supermatte 210 su novi u mojoj kolekciji ruževa za usne; moram odmah priznati da sam ja balzami za usne kinda girl. Zato mi Barely there odlično odgovara, nosim ga u torbi pored balzama da bih se sjetila češće da koristim ruž.





Maybelline The Colossal Go Extreme! Leather black je maskara koja po svemu je ista kao i ostale colossal maskare s tim da je nešto znatnije crne boje a u skladu s tim i tubica je crna sa žutim detaljima.


Rimmel Stay Matte liquid mousse foundation sam uzela jer je bila na sniženju i posjetilo me na srednjoškolske dana kada je Stay Matte bio must have za mene, tada je bio u pljosnatoj bočici i tečan.

Hvala na čitanju.


2 komentara: