nedjelja, 21. prosinca 2014.

Empties #1



U prvom empties postu ću vam spomenuti potrošene proizvode koje sam sjetila fotografisati. Iako je potrebno vremena da se stekne navika fotografisanja, mislim da je ovo dovoljna hrpica za post.


Prva je Balea Papaya&Buttermilch krema za ruke, kao i večina Baleinih krema nije masna, brzo se upija i predivno miriše.

Garnier Ultra Doux regenerator za vrlo oštećenu kosu dugo koristim, u potpunosti mi odgovara. Iako često isprobavam druge regeneratore nekako se ovom vraćam.

LPM regenerator sa karite mlijekom i medom za suhu i oštećenu kosu; mojoj kosi ovaj regenerator nije činio apsolutno ništa, jednostavno kao da uopšte nisam stavljala regenerator. Nije da mu nisam dala šansu ipak sam ga potrošila do kraja ali jednostavno nije za moju kosu.

Syoss Keratin šampon; kada sam uradila keratinsko ispravljanje kose koristila sam profesionalne proizvode za tako tretiranu kosu (ako nekog zanima moje iskustvo mogu ga napisati) . Bez obzira što je efekat ispravljanja prošao, ostala mi je navika da tražim ovo keratin u šamponu. Šampon se meni pokazao dobar, potrošila sam dvije velike bočice ali iskreno malo mi je i dosadio.


Maskara Miss Manga, čitala sam da mnoge djevojke nisu zadovoljne ali meni je bila jedno vrijeme najdraža i dok je nisam potrošila nisam se vraćala provjerenim Maybelline maskarama. S njom mogu staviti i 3 sloja bez potrebe za raščešljavanjem trepavica. Dok sam je koristila mislila sam da ću odmah kupiti sljedeću, međutim ja kupih Lash Princess i novu Maybelline znate kako to ide.



Maybelline Collosal Go Extreme volum i Rocket volum; o njima ne mogu ništa specifično napisati. Jednostavno meni odgovoraju sve Maybelline maskare i nemam zamjerke; uvijek imam makar jednu.


Balea blazinice za odstranjivanje šminke za oči, bez ulja. Inače volim ova Baleina pakovanja blazinica koja su veoma praktična i kutijice uvijek poslije sačuvam, za diy pilinge ili čuvanje plastelina:) Lijepo skidaju šminku, nisu me ni peckale oči ili nešto slično kao što mi se zna desiti s nekim proizvodima za skidanje šminke, odstranjuju i vodootpornu šminku. Na pakovanju piše da su prikladne za osobe koje nose kontaktne leće i to mogu potvrditi.

Balea blazinice za piling i njegu, 2u1 sa aloe verom. Piling strana dubinski čisti a nježna strana tonizira. Mene su oduševile, predivno mirišu i rade svoj posao, drugo pakovanje mi je pri kraju.

Alvedre piling gel za tuširanje- kokos i cvijet lotosa je bio na sniženju, ali mi se nikako nije svidio. Kao piling je previše blag zato što je kombinacija sa gelom za tuširanje. Miris mu je jak, meni neprijatan; srećom ne zadržava se. Brzo sam ga potrošila jer je takve teksture da se brzo troši.


Cleopatra šećerna pasta za depilaciju. Iako redovno idem na egipatsku depilaciju uvijek imam jednu kutiju ove paste i s njom uklanjam nausnice tako da mi dugo traje. Veoma je jednostavna za korištenje i zadovoljna sam, a diy pastu nikad nisam uspjela napraviti.

Spomenut ću i dva proizvoda iz Nivea men i Balea men linije; jednostavno su se našli na pravom mjestu u vrijeme fotografisanja:)


Nivea Men šampon Pure Impact za normalnu kosu; njega sam čak jednom i isprobala. Imala sam dosta proizvoda na kosi i ovo pure me privuklo. Mogu reći da zaista dobro očisti kosu, ali mislim da bi ovaj šampon isušio kosu kada bi se češće koristio. Ali šta ja znam samo sam ga jednom koristila.

Balea Men Hydro Care gel za tuširanje, ovo je jedan od onih proizvoda na kojem piše 3u1, da se može koristiti za kosu, tijelo...za njega vam mogu samo reći da lijepo miriše:)


To bi bilo to o ovim proizvodima kojima sam dotakla dno i poneki utisak; ako se ih probale napišite mi vaše utiske.

4 komentara:

  1. Potpuno sam zaboravila na Balea blazinice, meni su bile sjajne! Valjda dosadi svaki proizvod iako je dobar i povoljan, mi želimo stalno nešto novo :D
    Bilo bi super kad bi pisala o ravnanju kose, baš me zanima to.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo tako i zaboravimo zbog isprobavanja novih stvari. Potrudit cu se da uskoro napisem post o ispravljanju kose :-)

      Izbriši
  2. Još se dvoumim oko Manga maskare :) Moratu joj dati priliku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Manga je specificna. Izgleda da se ili voli ili mrzi :-)

      Izbriši