utorak, 2. prosinca 2014.

Flormar Color Palette Eye Shadow Dance of Sepia



Danas malo o Flormarovoj paleti od pet sjenila pod nazivom 08 Dance of Sepia. Dolazi u plastičnoj ambalaži crne boje, sa providnim dijelovima tako da su sjene vidljive. Na mjestu otvaranja je providna mala naljepnica da znate da nije otvarana. Prije sam imala paletu broj 04 bez naziva, mislim da su nazivi novititet, sa zlatno-smeđim sjenama i jedno vrijeme je nisam ispuštala iz ruku.



Ukupna količina proizvoda je 9g a preporučeni rok korištenje je 24 mjeseca od otvaranja i dolazi s malim dvostranim spužvastim aplikatorom, kojeg nisam ni probala ipak su kistovi i blendanje osnove dobrog nanošenja.

Ne znam zbog čega naziv Dance of  Sepia, bez obzira kako poetski  zvučao, ne bih rekla da su ovo sepia boje (Sepia is a reddish-brown color), možda je Sepia naziv za još nešto zaista ne znam.


Ja ću samo ukratko preći preko sjenila. Kao i obično u paletama, prva boja je nude, kremasta.  Dobra za nanošenje preko cijelog kapka, nažalost kada se nanese nije mi više tako lijepa kao u paleti, nekako više vuče na bijelu i naravno slabije je pigmentovana. Sljedeća sjena je diskretne roze boje, lijepa kao i  u samoj paleti, koliko god to smiješno zvučalo. Ove dvije sjene se malo i truse za razliku od ostalih u paleti.



Poslije ovih nude dolaze tri sjene, koje su mi na prvu izgledale privlačno i odmah sam zamislila smokey eyes. Tako ja u radnji dok biram, zamišljam i ujedno opravdam kupnju. Tad sam zamislila da bih sa ovom paletom mogla izvesti brzi smokey eyes, bez da ispred sebe imam otvorenih  4-5 mono sjenila i da se onda sjetim 6-og koje tek trebam pronaći.

Međutim priča se nije tako razvijala, posljednja sjena je siva sa plavim tonom ali jednostavno nije dovoljno pigmentovana da ti bila posljednja za smokey eyes i onda posežem za crnom iz Flormar Pretty Compact Quartet-a P046 odgovarajućeg naziva Smokey Eyes.


Jednostavno, od svih Flormarovih paleta ovu najslabije koristim. Za mene Quartet eye shadow su iako manje atraktivne ambalaže korisnije s lijepim izborom boja, a Taste of Chocolates je must have. Također znalo mi je desiti da se sjene u Quartet-u odvoje i onda šetaju u ležištu ali nema veze.


Toliko o ovoj paleti, hvala na čitanju.

Broj komentara: 9:

  1. U pakovanju izgleda stvarno divno, ali na swatch-ovima mi se ne sviđa... :/

    OdgovoriIzbriši
  2. upravo tako, i mene je pakovanje zavelo :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Slažem se sa prvim komentarom.. Šteta :-/

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam probala Folmar palete, ali ako se odlučim na kupovinu neke, to sigurno neće biti ova. :( Ne sviđaju mi se swatchevi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I know! Prije sam imala 04 I bila mi je dobra I quartet sjene uvijek koristim; ali ova :-/

      Izbriši
  5. Da li si probala jos neku paletu nijansi? Razmisljam o 06, ali nakon ovog nisam sigurna..

    OdgovoriIzbriši
  6. 06 nisam probala, ali jesam 07 nude dudes i ne može se porediti sa ovom apsolutno divna je :)

    OdgovoriIzbriši