nedjelja, 13. prosinca 2015.

Empties #3



Odavno nisam pisala o potrošenim proizvodima, tako da se skupilo dosta toga. Nažalost dosta proizvoda i ne završi u ovom postu jednostavno jer zaboravim sačuvati ambalažu. Mislim da ubuduće se neću ni truditi da čuvam bočice gelova za tuširanje i sl; potruditi ću se da pišem isključivo o onim proizvodima o kojima imam nešto posebno reći a ne kao do sada sve koje potrošim.



Kolekcija Rubelia Macadamia Oil šampon, balzam i maska. O maski sam i pisala poseban post, ovo je jedna izrazito povoljna kolekcija koju možete pronaći u Didaco shopu i dosta često na sniženju od 50%.

Rubelia Keratin Care intenzivna maska za kosu sa keratinom i uljima nešto je tečnije teksture od Macadamia maske tako da se brže troši i drugačije djeluje na kosu, popunjava dlaku, malo je oteža i ispravljanje je olakšano.

Balea Silber –Glanz Shampoo, šampon za srebrni sjaj bez silikona i sa UV zaštitom namijenjen farbanoj kosi. Kada bih ga uporedila sa znatno skupljim Keune silver šampon imaju sličan efekat, ljubičasti pigment koji služi neutralizaciji žutog pigmenta s kojim se plavuše vječno bore. Nježniji je za kosu od Keune silvera i ne isušuje toliko kosu. Nažalost ja ga nisam uspjela potrošiti zato što me tjeme jako svrbilo nakon upotrebe Silber-Glanz šampona, nekoliko puta sam pokušavala jer mi se sviđa efekat ali jednostavno nije za mene.

Garnier Fructis Goodbye Damage s Keraphyllom i uljem voćnog ekstrakta Amle za jako oštećenu, beživotnu kosu. Kao i svi Garnier šamponi i ovaj mi se pokazao jako dobrim jeste malo skuplji ali pruža mojoj kosi ono što obećava osim naravno onog dijela iz reklame da briše godinu dana oštećenja na kosi.

Garnier UltraDoux avokado ulje i shea butter šampon i regenerator se nalaze u svakom empties postu tako da nemam ništa novo za dodati meni jedan od najboljih.

Nivea Intensive Repair balzam mislim da bi više odgovarao nekome sa normalnom kosom nego onima sa izrazito oštećenom iako je navedeno da intenzivno i dubinski obnavlja vlas.

Antiperspiranti Fa romantic moments i Sport 72h sport invisible power, ovom Sport 72h se redovno vraćam. Uporno pokušavam naći odgovarajući dezedorans ali mi nešto ne ide od ruke obzirom da mi Garnier i Nivea ne odgovaraju; ako imate neki prijedlog pišite mi.

Balea Young Soft Care tonik za lice koristim godinama, odgovara mi miris i lijepo tonira lice nakon čišćenja.

Ilirija Green Line Clear Activ osvježavajuća pjena za lice za sve tipove s ekstraktom pamuka i zelenog čaja divno miriše i nježno čisti lice. Ponovila sam kupovinu i neizostavna mi je u dnevnoj rutini.

Essence 24h hand moisture balm yogurt and green tea je lagana krema za ruke, nije za intenzivnu hidrataciju jer je dosta blaga ali dobro dođe u toku dana jer se brzo upija.

Nyx Matte Finish setting spray sam spominjala u ovom postu, nije najzdraviji izbor za kožu zbog alkohola u sastavu ali meni se pokazao kao dobar saveznik u fiksiranju makeupa tako da sam kupila još jednu bočicu. Košta oko 20 km a rok trajanja je 6 mjeseci tako da je dobar izbor ako šminkate druge jer same ga ne možete potrošiti osim ako ga svakodnevno ne koristite što ne bih preporučila.


Max Factor Facefinity 3u1 Beige mi je treća bočica ovog pudera, nije loš ali vremenom ima tendenciju da oksidira tako sam ga koristila jedino ljeti i mislim da mu se neću vraćati barem neko vrijeme.

Oriflame Perfecting Face Primer me ostavio ravnodušnom i samo sam se trudila da ga potrošim dok je u roku trajanja.

Essence Lash Princess volume maskara je pobrala sve simpatije kada se pojavila na tržištu. Jeftina je a pruža volumen i definiciju, nakon nekog vremena mi se počela trusiti ispod donjih trepavica tako sam prestala da je koristim na trepavicama donjeg kapka.
Essence Lash&Brow gel maskara je odlična stalno je kupujem, lijepo počešlja obrve i fiksira sve proizvode.

Maybelline Lash Sensational maskara, za razliku od ostalih Maybelline maskara sa ovom se nisam snašla. Lijepo razdvoji maskare ali meni onda nedostaje volumena. Također se jako sporo suši jer je dosta tečna i ne sasuši se kao ostale maskare. Skidanje ove maskare je priča za sebe, pripremite dosta blaznica i vremena.

Eveline art scenic korektor 2u1 prekriva i posvjetljuje. Podočnjake neće prekriti ali će ih posvijetliti, više ga koristim da istaknem neke dijelove, kao korektor za nepravilnosti se ne može koristiti. Kupila sam ga ponovo jer zaista posvijetljuje, ne uvlači se pretjerano u borice a cijena mu je oko 6km.

Toliko u ovom postu.
 Hvala na čitanju i pišite mi ukoliko ste koristile neke od ovih proizvoda.

Broj komentara: 5:

  1. Koristila sam više proizvoda ali ću izdvojiti oriflame primer koji mi je bio odličan i jako hidratantan nije nešto što se tiče sužavanja pora i sl. al ok je i ponovo bih ga kupila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš zato volim čitati blogove i komentare. Interesantno je kako svima ne odgovaraju isti proizvodi jednako, zato je dobro da imamo veliki izbor :-)

      Izbriši
  2. Slažem se za Essence maskaru da se počne trusiti, ali ni to joj nisam mogla zamjeriti jer je najbolja ikaaaad.. Za tako malo novca.. :) Voljela bih probati i ovu Maybelline, mnogi je hvale..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence maskara stvarno radi dobar posao a tako povoljna, probaj Maybelline mozda tebi bude odgovarala :-)

      Izbriši
    2. Essence maskara stvarno radi dobar posao a tako povoljna, probaj Maybelline mozda tebi bude odgovarala :-)

      Izbriši