srijeda, 24. prosinca 2014.

Mini New In #2

Nakon empties posta došao je na red mali new in post, gdje ću vam prikazati neke od proizvoda koje sam kupila a i neke poklone.

Za početak moja prijateljica kad se vratila iz Istanbula iznenadila me poklonima. Kako sam ja nekoliko godina živjela u Istanbulu dala sam joj nekoliko smjernica šta treba posjetiti, a kad me pitala šta mi treba rekla sam nešto što nema kod nas:)

H&M rumenilo u divnoj ambalaži, a sastoji se od tri rumenila: pink, soft peach i coral.
Privjesak za ključeve mi je baš trebao, ali ovaj nisam mogla zamisliti; mini rimmel maskara, eyeliner i highlighter happy me.

Kistove s ebaya je spomenula Sofija s bloga Sophie's choice u jednom videu i ostavila link sellera za nas koje bi mogle biti zainteresovane. Baš sam tih dana razmišljala koje da kupim, iako imam dosta kistova uz šminkanje drugih uvijek zatreba još nekoliko. Došli su iznenađujuće brzo i upravo tada su bili na sniženju. Čitala sam da se u dm-u pojavilo i sredstvo za čišćenje kistova koje moram nabaviti.

Chicovnik je kao što vjerovatno znate bio na akciji u pojedinim Konzum prodavnicama. Kako sam ja od onih koji uvijek nose i koriste notese, sveske, rokovnike i planere (nema te aplikacije na mobitelu koja je kod mene zaživjela); obišla sam knjižare ali ništa me nije privuklo tako da sam izabrala Chicovnik. Već je nekoliko stranica ispunjeno i drago mi je da imamo jedan ovakav domaći proizvod.

Essence 3d sjenilo 03 chocolate cup cakes mi se učilo lijepih boja, a nakon isprobavanja mogu reći da mi se sviđa rezultat kad se nanese vlažno.

Essence Lipliner 13 transperant sam napokon pronašla, izgleda da ponekad zaluta među eyelinere na stalku.

Od miss sporty kozmetike do sada sam samo koristila lakove, a ovaj nail expert 5in1 bazni lak sam već nekoliko puta kupila i kao baza mi je odličan.

Rubelia Macadamia Oil Intensive Hair Mask sam ugledala u Didacu, kako je cijena izuzetno povoljna odlučila sam je isprobati, samo sam jednom koristila ali mogu reći da zasada obećava.

S ebaya su mi stigle kineske spužvice odnosno blenderi, koje sam tako davno naručila da sam ih zaboravila. Obzirom kako dobro rade svoj posao mogu zamisliti kakvi su blenderi nekih poznatijih kompanija. Isti dan sam vidjela u Flormar shopu njihov po cijeni od 10 KM ali sam se suzdržala da ne kupim.

Kupila sam i Kryolan Supracolor profesionalni puder koji ide u moj kofer za šminkanje 
drugih.

To bi ukratko bili noviteti kod mene, hvala na čitanju:)

Broj komentara: 10:

  1. Finih noviteta ovdje ima :) Mene zanima cijena te maske za kosu i recenzija preko reda ako moze :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima, ima :-) cijena maske je oko 4 km; 4 I nesto :-) pisem kad je fino istestiram :-)

      Izbriši
  2. Srce je prekraaaaaaaaaaaaaasnoooo!!!! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I know :-) I duplo je vece od onih Essence sto su se pojavili nedavno :-)

      Izbriši
    2. I know :-) I duplo je vece od onih Essence sto su se pojavili nedavno :-)

      Izbriši
  3. Razmisljam da kupim Kryolan puder pa koje dve boje bi mi preporucila, jednu za malo svetlije zene i jednu za one tamnije... Hvalaa tii ❤️

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. veoma je teško predložiti nijanse, ivory, nb, nb1 su svijetle ali ja nisam pronašla ivory. Najbolje da probaš testere u radnji jer obično nemaju ne uvoze sve nijanse. Također predložila bih ti da ne kupuješ ovo veliko pakovanje jer se jako sporo troši i imaj na umu daje ovaj puder na bazi ulja.

      Izbriši
    2. Kupila sam NB. Fs38, Elo i super au boje., samo niako da mu uhvatim foru kako se nanosi.. kako bi mi preporucila, sa kojim da ga matiram puderom hvalaa ti punoo

      Izbriši
  4. Kupila sam ga... NB.. fs38 i Elo.. super su prekrivaju dobro, samo mi se sklanjaju nakog 6 h vec osecam da mi se sklanja sa nekih delova, kako ki preporucujes da ga namosim i sa kojim da ga matiram puderom ?? Jvalaa punooo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga nanosim kryolan spužvicom, ako ti je imalo masna koža a on je na bazi ulja moguće je da ti zato nestaje s lica na nekim dijelovima. Fiksiram ga bilo kojim puder za fiksiranje/matiranje koji trenutno koristim, a za posebne prilike i fiksatorom:)

      Izbriši